Hanse+Hanse Makelaardij
Vorige | Volgende

Platteweg 5 Scharendijke

Bewaar object
Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

In het gezellige watersportdorp Scharendijke mogen wij te koop aanbieden dit leuke pand met garage op 198 m² eigen grond. Het geheel heeft meerdere mogelijkheden. De laatste jaren is dit pand in gebruik geweest als cadeauwinkel maar het zou ook zeker geschikt zijn als servicepunt (dienstverlening), kantoorruimte, voorziening op het gebied van onderwijs, welzijns- en gezondheidszorg, levensbeschouwing, openbare dienstverlening en kinder- en jeugddagopvang of detailhandel.
De Gemeente Schouwen-Duiveland wil bekijken of er mogelijkheden zijn om de bestemming te wijzigen naar Wonen, zodat dit pand na verbouwing en uitbreiding permanent bewoond mag worden.
Kortom mogelijkheden te over.

De Platteweg is de doorgaande weg naar de Dorpsstraat (op slechts 200 meter afstand) waar zich het centrum met de restaurants en terrassen bevindt. Daar achter gelegen de dijk met de karakteristieke Muralt muurtjes en direct uitzicht op het grootste zoutwatermeer van West Europa, de Grevelingen.

Bouwjaar: 1964, inhoud: 140 m³, gebruiksoppervlakte: 33 m².

Indeling: entree, hal met meterkast voorzien van 4 groepen met aardlekschakelaar, telefoonaansluiting, internet en alarminstallatie; (winkel)ruimte circa 33 m².

Algemeen: grotendeels voorzien van dubbel glas. Op de vloer liggen plavuizen met vloerverwarming. Het dak is van binnenuit geïsoleerd, er zijn nieuw plafonds aangebracht, en het dak is gedekt met een bitumineuze dakbedekking. De CV installatie (Vaillant VHR) is van 2021 en is geplaatst in een buitenkast.
De achterplaats is volledig bestraat.
De garage (6 x 3 m) bestaat uit betonelementen, beton vloer en golfplaten.

Scharendijke is een echt toeristisch dorp met een fantastische ligging aan de voet van de Brouwersdam, met aan de ene kant
het Noordzeestrand en aan de andere kant de Grevelingen.

Scharendijke telt ongeveer 1350 inwoners en beschikt over een goed voorzieningenniveau. Denkt u hierbij aan een grote supermarkt, diverse restaurants, duikcentrum, basisschool en kinderopvang. Het dorp is gelegen aan de N57, waardoor u binnen 45 minuten in hartje Rotterdam staat, woon-werkverkeer naar de Randstad is dan ook geen enkel probleem vanuit Scharendijke.

Voor verdere vragen of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met Hanse+Hanse Makelaardij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Hoofdbestemming
winkelruimte
Functies
winkelruimte
Gebouwnaam
Onder de Linden
Aanvaarding
In overleg

Details

Perceel
198 m²
Ligging
overig
Bouwjaar
1964
In aanbouw
nee

Energie

Klasse
F

Winkelruimte

Winkelruimte oppervlakte
33 m²
Winkelruimte verkoop vloeroppervlakte
33 m²
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object