Profiteer van ons als aankoopmakelaar!

  • Aankoopbegeleiding voor een vast en laag tarief van € 2.100,--  incl. BTW. Dit geldt voor woningen binnen de NHG grens.
  • Inclusief bouwkundig keuringsrapport opgemaakt door een onafhankelijk inspecteur.
  • Inzicht in belangrijke informatie over de woning, zoals erfdienstbaarheden, bouwkundige staat en mogelijke beperkende omstandigheden vanuit bijvoorbeeld het bestemmingsplan e.d. en begeleiding in de koopovereenkomst/ notariële aktes.
  • Bespaar veel tijd en zorgen.
  • Gegarandeerd voordeel.

Het kopen van een woning is een spannende gebeurtenis. U koopt immers niet dagelijks een woning! Juist daarom is het belangrijk dat een onafhankelijke makelaar u begeleidt tijdens dit proces.

Inventarisatie

Het traject begint met een inventarisatie van uw wensen. Heeft u al een woning gezien? Moeten wij op zoek gaan naar een geschikte woning? Wat is uw wensenpakket, in welke prijsklasse zoekt u? Dit komt allemaal aan bod.

Bezichtiging

Als uw droomwoning in beeld komt, dan gaan wij gezamenlijk de woning bezichtigen. U kijkt hierbij of de woning geschikt is om uw ‘nieuwe thuis’ te worden. Wij kijken juist naar zaken die u wellicht op het eerste gezicht niet opvallen, zoals bijvoorbeeld de bouwkundige staat.

Verslag

Na de bezichtiging volgt er een verslag. Hoe was de technische staat van de woning? Zijn er nog aandachtspunten? Door een jarenlange ervaring in deze markt kunnen wij een goede inschatting maken van een reële vraagprijs.

Aankoopstrategie

Samen met u wordt er een aankoopstrategie bepaald. Vervolgens kunnen de onderhandelingen beginnen! Omdat wij niet emotioneel betrokken zijn bij de aankoop kunnen wij scherp voor u onderhandelen.

Begeleiding

Nadat de koop gesloten is, houdt onze dienstverlening niet op. Er komen namelijk heel wat juridische stukken op uw pad, zoals bijvoorbeeld de koopovereenkomst. Wij controleren deze en leggen u in begrijpelijke taal uit wat er nu eigenlijk staat. Totdat u de sleutel in ontvangst heeft gekregen zullen wij u blijven begeleiden.